ComingUp

I løbet af første semester har jeg været en del af ComingUp, der producerer en halvtimes udsendelse om ugen til Kanal Østjylland. Herunder har jeg samlet de udsendelser, som jeg har været med til at producere.

 

I uge 23 lavede Bettina og jeg et indslag om Happymoves, der er et intiativ, der tilbyder gratis træning til alle. Bettina var vært og jeg stod bag kameraet.  Indslaget starter 6 min. og 25 sekunder inde i udsendelsen.

 

I Johanneskirken gav gospelkoret Joyfull Voices koncert. Vi tog udgangspunkt i Camilla, der skulle synge solo for første gang. Min rolle i optagelserne blev at formulere spørgsmål og snakke med de medvirkende. Indslaget blev uden en synlig vært og er 19 min. og 27 sekunder inde i indslaget.

 

Cirkus Arena gæstede Århus, og i den forbindelse lavede vi et indslag, hvor vi fulgte Arenas cirkusprinsesse. Det blev samtidig min debut som vært. Indslaget er 12 min. og 30 sekunder inde i udsendelsen.

 

I udsendelsen uge 16 var jeg med til at producere et indslag der handler om kommunens gratis træningsmaskiner, der står rundt omkring i Århus. Indslaget er 15 min. og 40 sekunder inde i udsendelsen.

Mit første indslag og første gang jeg prøvede at filme overhovedet, var i begyndelsen af semestret, hvor jeg var med til at producere et indslag om Århus Bordfodboldforening. Målet var, at finde ud af om bordfodbold er mere end en barsport. Indslaget er 3 min. og 30 sekunder inde i udsendelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*